Een Travellerspoint blog

Getting started...

sunny -1 °C
Bekijk The Philippines, part III op Yvekes's reiskaart.

Mabuhay!!!

Jaja, vrijdag is het weer zover, dan is het eindelijk nog eens aan ons om op reis te gaan! We gaan 'nog maar eens' naar het ons stilaan vertrouwde Filipijnen.

Maar met 7107 verschillende eilandjes is er nog genoeg keuze, hoewel we ook deze keer terug naar Bohol gaan, op bezoek bij Chris & Rita, die een prachtig guesthouse uitbaten aan de Loboc River.
Maar onze reis beginnen we op Mindanao, waar we zondag en maandag enkele cacaoplantagen en -boeren gaan bezoeken. Hier kijken we alle twee heel erg naar uit!
Hierna gaan we verder oostwaarts langs de noordelijke kust van Mindanao, een eiland waar de moslim cultuur heel sterk aanwezig is in een overwegend katholiek land...

Hierna plannen we naar Camiguin te gaan, waar we een paar dagen aan het strand zullen verblijven en hopen de Hibok-Hibok vulkaan te beklimmen.

Met de ferry gaat het dan richting Bohol, waar we ongeveer een weekje zullen blijven alvorens terug te vliegen naar Manila, waar we nog twee volle dagen zitten om dan via Hong Kong, waar we een tiental uren de tijd hebben om de stad te verkennen, terug te vliegen naar Schiphol!

De vorige keer heb ik jullie nu en dan een mailtje gestuurd, maar nu zal ik 'proberen' een blog bij te houden (jaja, zelfs wij moeten mee met onze tijd...). Als je je inschrijft, krijg je telkens een berichtje als we iets nieuws gepost hebben.
Ook kan je dan direct reageren, ofwel (gemakkelijk) via de blog, ofwel via ons gebruikelijk e-mail adres.

Geplaatst door Yvekes 12:23 Gearchiveerd in België Tagged packing

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Een zéér goede reis toegewenst , veel mooie reisverhalen en een veilige,onvergetelijke behouden reis;

groetjes Nancy, Lorenz en Elina

door Nancy en Lorenz

Blij dat jullie goed aangekomen zijn, had Jan al geambeteerd met de vraag of er geen nieuws was.

Ben benieuw naar het verhaal van de chocolade :)

Al gehoord van de aardbeving in Haîti, amaai tis de moeite hoor.

Groetjes
Lobke en Marc

door Lobke en Marc

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen